• Silicon Valley Bankהרצליה פיתוח

    הצבעים המאופקים, החומריות העדינה והקווים הנקיים יוצרים חלל מזמין, נעים לשהייה וצעיר שמתאים לעובדי החברה וללקוחותיה כאחד


    Silicon Valley Bank היא חברה המציעה שרותים פיננסיים לחברות היי-טק. את חלל המשרדים שלה עיצבנו באופן מוקפד, רגוע ונקי ויחד עם זאת צעיר, דינמי, ומזמין - בדומה לרוח החברה ולעקרונותיה.



    בחרנו בצבעים מאופקים וחומריות עדינה (אפור כהה, לבן, עץ טבעי) של החלל והריהוט. קווים נקיים והמשכיים חוצים את החלל תוך עבודה עם גריד מונדריאני מרחבי מייצרים מרחב אחיד שבתוכו הפסקות קצביות ודינמיות. ההפסקות, בדמות קוביות בגדלים שונים ובמקצב משתנה - משמשות לעיתים כארונות אחסון, לעיתים כמטבח ולעיתים כספריה פתוחה בחלל. האחדת החלל מתבטאת גם בגריד העדין בתקרה, החוצץ בין החלל המרכזי לחדרי העבודה, ובעבודת המסגרות העדינה עליה מופיעים שמות לקוחות החברה.

    סטטוס: הושלם 2015

    היקף: 300 מ"ר

    שירותים: עיצוב פנים

  • חלל הכניסה רחב הידיים הוא מואר, מזמין ונעים לשהייה, ומקבל לתוכו אור טבעי מחללי המשרדים הסובבים דרך מחיצות הזכוכית שספק מפרידות ספק מחברות בין אזורי העבודה הפרטיים לאזור הציבורי. כך נוצרת אוירה מקרבת בין עובדי החברה, המזמינה אינטראקציה ובו זמנית מכבדת פרטיות ומאפשרת ריכוז ועבודה.